RØRLEGGERCOMPANIET AS | Din totalleverandør av rørleggertjenester
Din rørlegger
- Velg en rørlegger med yrkesstolthet!

Rørleggercompaniet AS er din totalleverandør av rørleggertjenester. Som din rørlegger kan vi tilby deg konkurransedyktige produkter og tjenester til et av markedets beste priser og betingelser. Vi bistår deg med alt fra prosjektering til overtagelse, fra enkeltleveranser til totalentrepriser og samspillskontrakter.

Les mer under om hva vi kan gjøre for deg, eller ta kontakt i dag for en uforpliktende prat ;)

Rørleggerservice

Vi utfører alt av rørleggerarbeid som vanlig vedlikehold, servicearbeid, vann- og avløp, sanitærinstallasjoner, feilsøking og forbedring, vannbåren varme m.m. Gunstige og forutsigbare serviceavtaler kan inngås.

Sprinkler og vanntåke

Vi leverer og monterer komplette sprinkler- og vanntåkeanlegg. Vi bistår også med prosjektering, kontroll og vedlikehold av alle typer anlegg. Ta kontakt med oss for en gjennomgang og vurdering.

Totalrenovering

Ved totalrenovering av eksisterende bad eller bygging av nytt, så tar vi gjerne hele jobben. Gjennom gode innkjøpsavtaler kan vi tilby produkter og tjenester levert og utført til et av markedets beste priser.

Kjerneboring

Vi har utstyr for å ta hull i de aller fleste betongkonstruksjoner opptil 350 mm. Enten med bruk av vann som er den vanligste metoden eller tørrboring for rene og støvfrie soner, så borer vi de fleste dimensjoner.

Høytrykkspyling

Enten det er fra villaer, boligblokker, eneboliger eller stående opplegg mellom etasjer, så har vi utstyr av høy kvalitet som raskt og enkelt trenger inn og åpner opp tette avløpsrør for vann og kloakk.

Inspeksjon og feilsøking

Vi utfører inspeksjoner og feilsøking av rør med diameter 75 mm og oppover. Med vårt kamerautstyr kan vi enkelt dokumentere årsak til eventuelle feil og mangler på eksisterende anlegg.

Frosne vannrør

Vi utfører tining av vann- og avløpsrør. Vi har både utstyr og erfaringen som skal til for at vi raskt skal kunne få åpnet rørene dine igjen. Ta gjerne kontakt for pris og info om frostsikring av rør.

Radon (måling og tiltak)

Vi leverer radonmålere og utfører tiltak mot høye radonverdier. Hva du må gjøre for å få ned radonnivået kan variere fra små enkle grep til mer omfattende tiltak. Kontakt oss for en gjennomgang og vurdering.

Vi skaffer også

Vi samarbeider med en rekke forskjellige ingeniører og håndverkere og kan med det bistå deg med ulike tjenester innen bygg- og anleggsbransjen. Ta gjerne kontakt for gjennomgang av dine planer eller prosjekter.